Profilbild

Piffa upp din profil genom att lägga till en bild.

Obs! Kontrollera att din bild inte strider mot upphovsrättslagar, varumärkeslagar eller rättigheter för personliga bilder.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Visa profil.
  4. Tryck på REDIGERA PROFIL.
    Tips: Du kan även ändra ditt visningsnamn här.
  5. Tryck på ÄNDRA BILD.
  6. Välj den bild du vill använda eller tryck på Ta bort nuvarande bild.

Obs! Om du inte ser alternativet att ta bort kanske du har ditt konto anslutet till Facebook. (Som standard visar vi din Facebook-profilbild).

1. Klicka på  i det övre högra hörnet och välj Profil
  2. Klicka på din bild.
  3. Välj den bild du vill använda eller tryck på Ta bort bild.

Obs! Om du inte ser alternativet att ta bort kanske du har ditt konto anslutet till Facebook. (Som standard visar vi din Facebook-profilbild).

Fungerade det inte?

Försök att logga ut och in igen för att förnya anslutningen.

Om du skapade ditt Spotify-konto med Facebook loggar du in på ditt Spotify-konto med hjälp av Facebook.

Bara så du vet kan det ta upp till några dagar för din Facebook-profilbild att dyka upp på ditt Spotify-konto.

Senast uppdaterad: 22 september 2021