Felaktiga eller inkorrekta metadata

Felaktigt ljud eller inkorrekta metadata

Om en låt, en podd eller en ljudbok på Spotify inte spelas upp på ett korrekt sätt kan du rapportera det till oss.

Innan du skickar in en rapport ber vi dig att följa stegen nedan för att vara säker på att det inte är ett tekniskt fel:

1. Se till att din app är uppdaterad.
  2. Spela spåret på en annan enhet eller med vår webbspelare.
  3. Spela upp spåret med en annan WiFi‑ eller datauppkoppling.
  4. Kontakta oss om det inte är ett tekniskt problem.

Om du är en artist och felaktig information visas för din låt, ditt album eller din artistprofil, kan ditt skivbolag eller din distributör hjälpa dig att åtgärda problemet.

Om du är poddare och felaktig information visas för din podd, kan din licensgivare hjälpa dig att ändra informationen. Om Spotify är värd för din podd kan du göra det själv.

Om du inte äger rättigheterna kan du ändå rapportera felaktig information som visas för musik, poddar eller ljudböcker genom att kontakta oss.

Om du hittar innehåll på Spotify som du misstänker bryter mot plattformsreglerna eller är olagligt kan du rapportera det här.