Spotify Connect

Med Spotify Connect kan du använda en enhet för att fjärrstyra lyssning på en annan.

För att använda Spotify Connect, se till att:

• alla enheter har samma Wi-Fi-nätverk
  • sin Spotify-app är uppdaterad
  • alla enheters programvaror är uppdaterade.

Kontakta tillverkaren för att ta reda på vilka enheter som är kompatibla.

Fungerar det inte?

• Starta om Spotify-appen
  • Stäng alla andra appar du inte använder
  • Starta om dina enheter
  • Starta om ditt WiFi
  • Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt
  • Om Connect inte fungerar på Android TV – Se till att du tillåter Spotify att visas över andra appar. Gå till Inställningar > Appar > Särskild appåtkomst > Visa över andra appar

Känner du inte igen en enhet?

Du kanske har glömt att logga ut från ditt konto på någon annans enhet. Om du inte har tillgång till enheten ber du enhetens ägare att logga ut från ditt konto.

Du kan också logga ut överallt på din kontosida och för ytterligare säkerhet återställa ditt lösenord.

Liknande artiklar