Spotify Connect

Med Spotify Connect kan du använda en enhet för att fjärrstyra lyssning på en annan.

Kolla in Spotify Everywhere för kompatibla enheter, eller kolla med tillverkaren.

För att använda Spotify Connect, se till att:

• alla enheter har samma Wi-Fi-nätverk
  • sin Spotify-app är uppdaterad
  • alla enheters programvaror är uppdaterade.
  1. Öppna Spotify och spela något.
  2. Tryck på  längst ner på skärmen.
  3. Tryck på den enhet du vill spela till.

Obs! Om du pausar i över tio minuter kan du behöva ansluta på nytt.

Ser du inte din enhet?

Försök att stänga av Visa endast lokala enheter. Detta gör att din app kan hitta enheter i närheten som inte finns i ditt Wi-Fi-nätverk.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Enheter.
  4. Stäng av Visa endast lokala enheter .

1. Öppna Spotify och spela något.
  2. Klicka på  längst ned till höger.
  3. Välj den enhet du vill spela på.

Obs! Om du pausar i över tio minuter kan du behöva ansluta på nytt.

Fungerar det inte?

• Starta om Spotify-appen
  • Stäng alla andra appar som du inte använder
  • Starta om dina enheter
  • Starta om ditt WiFi

Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt

Känner du inte igen en enhet?

Du kanske har glömt att logga ut från ditt konto på någon annans enhet. Om du inte har tillgång till enheten ber du enhetens ägare att logga ut från ditt konto.

Du kan också logga ut överallt på din kontosida och för ytterligare säkerhet återställa ditt lösenord.