Fans First-mejl

Fans First-mejlen är vårt sätt att tacka artisternas största Spotify-fans med unika och exklusiva erbjudanden. Fansen har till exempel fått följande:

• Tillgång till förhandsköp av biljetter för kommande konserter.
  • Tillgång till exklusiva merch-artiklar som inte finns tillgängliga någon annanstans.

Har du fått ett av dessa mejl? Grattis!

Vem får ett av dessa mejl?

Mejlen skickas till de som enligt våra uppgifter är artistens största fans.

Tips: Logga in på din kontosida och gå till aviseringsinställningarna för att se till att du har registrerat dig för att få e-postmeddelanden med Noticias y ofertas de Spotify. Du kan också se till att vi har din rätta e-postadress.

Behöver jag Premium för att vara berättigad?

Nej! Dessa erbjudanden är öppna för alla med ett Spotify-konto.