Adress och verifiering för Family-planen

Planhanteraren kan kontrollera och ändra adress på sin Family-sida.

Logga in på din Family-sida

Hittades inte adressen?

Om din adress inte fylls i automatiskt anger du den och väljer sedan Hitta.

Om du fortfarande inte hittar den kan du välja din byggnad, ditt gatunamn eller en offentlig plats eller byggnad i närheten. Använd bara inte någon annans adress.

Medlemsverifiering

Vi ber medlemmar bekräfta att de bor med planhanteraren genom att ange sin fullständiga adress:

• När de går med
  • Om vi inte kan bekräfta deras adress

Obs! Vi spårar inte din plats. Vi kontrollerar bara din adress för att verifiera.

Gick det inte att verifiera medlemmen?

Om en inbjuden medlem anger information som vi inte kan bekräfta skickar vi ett e-postmeddelande till personen för att återbekräfta. Hen behöver bara ange sin fullständiga adress senast sju dagar från det att hen fått e-postmeddelandet.

Om e-postverifieringen lyckas hålls kontot kvar på Premium Family-planen.

Om e-postverifieringen inte lyckas eller om personen missar tidsfristen på sju dagar förlorar den inbjudna medlemmens konto åtkomsten till planen och går över till gratisversionen. Personen kan inte gå med i en Family- eller Duo-plan på 12 månader från det datum då verifieringen misslyckades, men kan gå till www.spotify.com/premium för att kolla in andra planer som hen kan vara berättigad till.

Senast uppdaterad: 19 februari 2021