Spara och återställa spellistor

Spara en spellista

Välj  på en spellista och spara den till Ditt bibliotek

Spara en version av en spellista

De flesta spellistor uppdateras regelbundet så att de alltid är aktuella.

Du kan inte spara (eller återställa) en viss version av en spellista, men du kan göra följande:

• Skapa en egen spellista och lägga till alla spåren till den
  • Välj  på en låt för att spara den till din spellista Gillade låtar i Ditt bibliotek

Återställa borttagna spellistor

Om du har tagit bort en spellista under de senaste 90 dagarna kan du få tillbaka den:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på Återställ spellistor i menyn till vänster.
  3. Klicka på ÅTERSTÄLL vid den spellista du vill återställa.
  4. Öppna Spotify och hitta den återställda spellistan längst ned i samlingen med spellistor.

Tips: Du kan även använda tangentbordsgenvägar för att direkt ångra något som du har raderat:

• Cmd+Z (för Mac)
  • Ctrl+Shift+Z (för Windows)

Kan du inte se den?

Du kanske har skapat spellistan med ett annat konto. Prova att logga in med andra inloggningsuppgifter.

Senast uppdaterad: 23 augusti 2021