Bluetooth-hjälp för Spotify

Lyssna på Spotify från enheter med Bluetooth, till exempel högtalare, hörlurar eller till och med bilen.

För att kunna spela upp Spotify via Bluetooth behöver du:

• Spotify-appen på en enhet som stöder Bluetooth
  • en ljudenhet som stöder Bluetooth.

Så här använder du Bluetooth

Obs! Det är bäst att stänga Spotify medan du upprättar en Bluetooth-anslutning.

1. Slå på Bluetooth på båda enheterna.
  2. Para ihop enheterna i deras Bluetooth-inställningar.
    Tips: Kontrollera enhetens support för mer information.
  3. Öppna Spotify och spela.

Ljudet kommer nu från den valda enheten.

Fungerar det inte?

• Kontrollera att enheterna är inom räckhåll, helst inom 1 meter från varandra.
  • På vissa enheter kan du bara ansluta en enhet i taget. Försök att koppla bort andra enheter.
  • Kontrollera att Bluetooth tillåter mediedelning i inställningarna på din enhet med Spotify-appen.
  • Se till att båda enheterna har tillräckligt med ström.

Om det fortfarande inte fungerar kan du prova att para ihop dina enheter igen:

1. Ta bort informationen från den andra enheten i enhetens Bluetooth-inställningar.
    Tips: Denna inställning kan kallas Glöm eller Ta bort parkoppling .
  2. Stäng av Bluetooth på båda enheterna och slå sedan på den igen.
  3. Återupprätta anslutningen. Kontrollera enhetens användarhandbok för specifika steg.