Sortera och filtrera

Sortera och filtrera för att visa listor med musik och poddar på ett bättre sätt.

Med Filtrera kan du söka efter en specifik lista eller enbart visa nedladdningar.

Med Sortera kan du visa listor i en viss ordningsföljd, till exempel:

• Nyligen spelade
  • Nyligen tillagda
  • Alfabetisk ordning

Obs! Sorterings- och filtreringsalternativen varierar beroende på vad du sorterar.

Välj din enhet nedan för att se hur du sorterar och filtrerar.

Sortera och filtrera Ditt bibliotek

• Välj ett filter högst upp (t.ex. Spellistor) eller tryck på  för att söka i din samling
  • Tryck på  för att ändra hur objekten listas
  • Tryck på ett objekt och håll kvar om du vill fästa det högst upp
  • För att växla mellan rutnät eller listvy trycker du på   /

Sortera och filtrera spellistor

1. Tryck på spellistan.
  2. Dra nedåt och släpp för att visa Filter och  högst upp.
  3. Tryck på Filtrera för sorteringsalternativ eller på  för att söka.

Obs! Med Android trycker du på  för att hitta alternativen Sortera och Filtrera för spellistor.

Filtrera

Filtrera din samling genom att klicka på  överst i listan och ange en sökterm.

Tips: Du kan också använda tangentbordets kortkommandon:

• Cmd-F (för Mac)
  • Ctrl-F (för Windows)

Sortera

Välj hur objekten ska listas genom att klicka på  överst i listan.

Du kan också sortera genom att klicka på en kolumnrubrik. Till exempel:

• Klicka på TITEL/ARTIST eller ALBUM för att sortera i alfabetisk ordning
  • Klicka bredvid TILLAGD
  • Klicka på  för att sortera efter låtarnas längd

Tips: Du kan justera appens skärmstorlek för att visa fler kolumner.

Klicka på kolumnen igen för omvänd ordningsföljd.

Ställ in anpassad ordning

Använd desktop-appen för att ställa in en anpassad ordning, som därefter syns på alla enheter.

Du kan ställa in en anpassad ordning för:

• Låtar i spellistor som du har skapat
  • Hur alla dina spellistor ska listas

Dra och släpp dem bara till önskad position.