Sortera och filtrera

Sortera och filtrera för att visa listor med musik och poddar på ett bättre sätt.

Med Filtrera kan du söka efter en specifik lista eller enbart visa nedladdningar.

Med Sortera kan du visa listor i en viss ordningsföljd, till exempel:

• Nyligen spelade
  • Nyligen tillagda
  • Alfabetisk ordning

Obs! Sorterings- och filtreringsalternativen varierar beroende på vad du sorterar.

Välj din enhet nedan för att se hur du sorterar och filtrerar.

Ställ in anpassad ordning

Använd desktop-appen för att ställa in en anpassad ordning, som därefter syns på alla enheter.

Du kan ställa in en anpassad ordning för:

• Låtar i spellistor som du har skapat
  • Hur alla dina spellistor ska listas

Dra och släpp dem bara till önskad position.

Liknande artiklar