Spellistemappar

Spellistemappar är ett bra sätt att organisera dina spellistor på.

Du måste använda desktop-appen eller webbspelaren för att skapa spellistemappar, men de syns på alla enheter.

1. Högerklicka på en spellista i desktop-appen eller webbspelaren.
  2. Välj Ny mapp.
  3. Ge den ett namn och tryck på Retur.

Så här lägger du till en spellista i en mapp:

• Välj en spellista och dra och släpp den till en spellistemapp
  • Du kan också högerklicka på en spellistemapp och välja Skapa spellista.

Du kan till och med skapa mappar inuti andra mappar! Högerklicka på en spellistemapp och välj Ny mapp.