Förnya Premium Student

Berättigade högskole-/universitetsstudenter måste förnya varje år för att fortsätta med Premium Student‑rabatten (i upp till fyra år).

Cirka fyra veckor innan den går ut får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du förnyar och återbekräftar din behörighet med SheerID. Du kan också förnya via din kontosida.

• Har du problem med verifieringen? Kolla in Studentverifieringen fungerar inte.
  • Om du inte förnyar vid tolv månader fortsätter din Premium‑plan automatiskt till fullt pris.

Varför betalar jag fullt pris när jag är på Premium Student?

• Det är troligt att du inte förnyade din rabatt innan slutet av de tolv månaderna.
  • Kontrollera dina skräppostmappar om du inte såg e-postmeddelandet.
  • Även efter att din rabatt har gått kan du kan förnya manuellt från din kontosida.
    • När du har verifierat dig kan du prenumerera på Premium Student igen för att få det rabatterade priset på din nästa betalning.