Premium Student‑verifieringen fungerar inte

Vi samarbetar med SheerID för att verifiera din behörighet.

Om du har problem med verifieringen kan du prova igen i ett inkognitofönster/privat fönster i webbläsaren. Det säkerställer att din webbläsare inte fyller i några fält i förväg med sparad information som kan leda till att verifieringen misslyckas.

SheerID hanterar hela verifieringsprocessen, så det bästa stället att leta efter hjälp är på deras sida med vanliga frågor om verifiering eller så kan du öppna ett ärende med deras supportteam.

Anteckningar:

• Det kan ta några dagar innan du får svar om behörighet.
  • Spotify kan inte hjälpa till med studentverifieringsproblem, så kontakta SheerID om du behöver support.

Har du problem med ditt konto, dina betalningar eller med fakturering? Det har vi hand om! Kolla in vår supportsida om du vill ha mer information.

Liknande artiklar