Premium Student

Med Premium Student får berättigade högskole-/universitetsstudenter Premium till ett rabatterat pris i upp till fyra år (du måste förnya efter varje år).

Skaffa Premium Student

1. Fyll i SheerID:s verifieringsformulär.
    Obs! Om din skola inte finns med i det här formuläret är du inte berättigad just nu.
  2. Du kommer att bli ombedd att logga in på din högskolas/ditt universitets portal eller ladda upp bevis på att du är inskriven.
  3. SheerID kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta din behörighet. Det kan ta flera dagar.
    Obs! Om du har problem med din behörighet kan du kontakta SheerID:s supportteam.
  4. I bekräftelsemeddelandet kan du tillämpa Premium Student‑rabatten på ett nytt eller befintligt Spotify‑konto.

Anteckningar:

• Om din institution inte finns med i SheerID:s verifieringsformulär är du inte berättigad till rabatten just nu.
  • Du behöver inte registrera din student‑e‑postadress på ditt Spotify‑konto för att vara berättigad till rabatten.
  • Du kan inte betala för Premium Student via mobilfakturering eller ett annat företag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör).
    • Om du redan betalar på det här sättet måste du avsluta din prenumeration och registrera dig igen med ett berättigat betalningssätt.
  • Betalningssätten som erbjuds i registreringsflödet är beroende av din plats.
  • Om du har problem med din behörighet kan du kontakta SheerID:s supportteam.

Mer information finns på vår Premium Student-webbsida.

Studerar du utomlands?

Du kan fortfarande få rabatten även om du studerar utomlands.

Se bara till att landet eller regionen för ditt konto matchar den plats där du studerar och att du använder ett betalningssätt som har utfärdats där.

Så här ändrar du lands- eller regionsinställningarna