Grupprekommendationer i spellistor

Om du är med i spellistor som innehåller grupprekommendationer kommer du att se låtar som personer i dessa spellistor kanske gillar, baserat på deras lyssningsaktivitet. Grupprekommendationer kan visas i spellistor som Blend och Kompis-mix. Vi kan komma att lägga till andra spellistor som innehåller grupprekommendationer.

Personer i dessa spellistor kommer att kunna se din profilbild och ditt användarnamn.

Blend

För: Mobil

Blend är en delad spellista som kombinerar musiken som du och andra i samma Blend lyssnar på.

Den uppdateras dagligen med låtar baserade på allas lyssningsaktivitet. Andra i samma Blend kan lägga till sina vänner.

Skapa en Blend

Det går att bjuda in upp till 10 vänner till en Blend.

1. I Sök Sökikon skriver du ”Blend” och trycker på det första resultatet.
  2. Välj Skapa en Blend.
  3. Tryck på Bjud in och skicka den till vänner.

När hen gått med hittar du din Blend:

• I Skapat för dig
  • I Ditt bibliotek Ikon för Ditt bibliotek under Spellistor

Lägg till vänner i en Blend

1. Tryck på denna Blend i dina spellistor.
  2. Tryck på Ikon för Lägg till personer.
  3. Välj Bjud in fler och skicka den till vänner.

Blenda med artister

Blenda med dina favoritartister och ser hur er musiksmak matchar varandras.

Kolla in vårt blogginlägg för att se alla artister som du kan Blenda med och deras inbjudningslänkar.

1. Hämta inbjudningslänken till artistens Blend:
    a. Från artistens konto för sociala media
    b. I spellistan Artisten rekommenderar på deras Spotify‑profil
  2. Tryck på länken. Detta öppnar inbjudan i Spotify‑appen.
  3. Tryck på Gå till Blend i appen.

Dela din Blend-story

1. Gå till relevant Blend och tryck på Ikon med tre vertikala punkter (Android)/Ikon med tre horisontella punkter (iPhone).
  2. Välj Visa Blendstory.
  3. Tryck på Dela denna story.

Lämna en Blend

1. Gå till relevant Blend och tryck på Ikon med tre vertikala punkter (Android)/Ikon med tre horisontella punkter (iPhone).
  2. Välj Lämna Blend Ikon för Ogilla.

Kompis-mix

Kompis‑mix är en delad spellista som kombinerar din och dina vänners musiksmak för de vänner du är i enskilda Blends med.

Du kan få din Kompis‑mix när du är i tre enskilda Blends.