Spotify i bilen

Ta med dig din favoritmusik och dina poddar på resan.

Använd någon av dessa för att ansluta telefonen till din bil:

Många bilmediesystem erbjuder också en Spotify-app inbyggd i stereon. Se Spotify Everywhere för kompatibla enheter, eller kontakta tillverkaren.

Fungerar det inte?

• Se till att appen och enheternas programvara är uppdaterade.
  • Se till att din enhet är ansluten till internet.
  • Starta om appen.
  • Starta om bilen (genom att vrida av och på tändningen).
  • Ta bort Spotify-appen om möjligt och installera den igen

Om din AUX- eller USB-kabel inte fungerar:

• Se till att det är rätt kabel för enheten.
  • Testa en annan kabel om den eventuellt är trasig.

Om problemet kvarstår kan du be bilens/bilstereons tillverkare om vidare hjälp.

För din säkerhet

Använd bara din mobila enhet när det är tillåtet enligt lag och under säkra förhållanden.

Konfigurera Spotify innan du börjar köra och undvik att använda enheten medan bilen är i rörelse.

Senast uppdaterad: 18 november 2021