Debiterats för mycket

Kontrollera eller uppdatera priset för din plan på din kontosida, under Din plan.

I förekommande fall ingår moms i priset för Premium. Men på vissa platser kan en tilläggsskatt, till exempel omsättningsskatt, tas ut av lokala myndigheter.

På din kontosida klickar du på Kvitton till vänster för att se avgifterna i detalj.

Logga in på din kontosida.

Är du student?

Premium Student är giltigt i upp till tolv månader från det datum du registrerade dig.

När studentrabatten löper ut fortsätter din plan automatiskt till standardpriset för Premium Individual om du inte avbryter eller ansöker om ett år till (med en fyraårsgräns).

Förnya studentrabatten genom att gå till www.spotify.com/student och logga in på ditt universitets portal eller ladda upp bevis på registrering.

När du har förnyat kan du utnyttja det rabatterade priset i ytterligare tolv månader.