Hantera dina Spotify-konton enkelt

Din information, dina betalningar och integritet på en och samma plats.

DJ

För: Premium

Upplev din egen personliga DJ – en virtuell assistent som rekommenderar gamla favoriter och låter dig upptäcka nya genrer, spellistor och artister.

DJ

Mobil och surfplatta

  1. Tryck på Sök Sök.
  2. Välj Skapat för dig.
  3. Tryck på DJ och börja lyssna.

Spellistan Din DJ kommer att läggas till i Ditt bibliotek och till dina spellistor Nyligen spelade.

Tips: Om du vill byta musik trycker du på DJ‑knappen DJ i fältet Nu spelas längst ner i appen.

Liknande artiklar

Var den här artikeln till hjälp?