Spotify Kids

För: Premium Family-planer

Spotify Kids är en app med låtar att sjunga med till, soundtrack och spellistor som är handplockade av våra experter.

Med den här ljudlekplatsen kan dina barn:

• ha sina egna konton
  • upptäcka och lyssna på familjevänlig musik
  • spela upp sina favoriter offline och utan reklam
  • välja en avatar och ett färgtema.
  • Och du kan styra deras inställningar.

Ladda ned Spotify Kids från iOS App Store eller Google Play.

Logga in och skapa Kids-konton

Premium Family-planhanteraren loggar in med samma e-postadress och lösenord som används för Spotify-appen.

Tips! Brukar du logga in med Facebook eller Apple? Tryck på LOGGA IN UTAN LÖSENORD och ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Vi skickar ett e-postmeddelande med en länk som du kan logga in med.

Första gången du loggar in får du ställa in en PIN-kod så att bara du kan hantera inställningarna.

Du ombeds sedan att skapa ett Kids-konto. För att skapa fler Kids-konton läser du "Hantera Kids-kontoinställningar".

Varje Kids-konto tar upp en plats i familjeplanen (av högst sex).

Hantera Kids-kontoinställningar

För: Premium Family-planhanterare

I inställningar för Vuxna  kan du:

• skapa och radera Kids-konton
  • redigera varje barns namn och födelsedatum
  • dela spellistor som skapats av planhanteraren
  • blockera innehåll från att spelas upp
  • välja vilken typ av ljudinnehåll som passar bäst för varje barn.

Så här kommer du till Vuxna:

1. Tryck på avataren längst upp till vänster.
  2. Tryck på Vuxna och ange din PIN‑kod.
    Tips: Tryck på Har du glömt din PIN‑kod? om du inte kommer ihåg den.

Delade spellistor

Dela spellistor som du skapar i Spotify-appen med dina barn i Kids-appen:

1. Tryck på avataren längst upp till vänster.
  2. Tryck på Vuxna och ange din PIN-kod.
  3. Tryck på Delade spellistor.
  4. Välj den spellista du vill dela.
    Tips: Förhandsgranska den och säkerställ att den är lämplig. Låtar med explicita texter är markerade med ett E.
  5. Tryck på Dela.

Detta händer när du delar en spellista med dina barn:

• Dina barn kan lyssna på alla låtar i spellistan, inklusive eventuella explicita låtar.
  • Om du lägger till/tar bort låtar från spellistan uppdateras den för dem också.
  • De kan inte lyssna på poddavsnitt.

Du kan granska låtar och omslagsbilder innan du delar en spellista med ditt barn. När du väljer spellistor att dela kan du trycka på spellistan för att se spåren i den spellistan.

Ditt barns sekretess

Vi tar barnens sekretess på största allvar. Namn och ålder som du anger för varje Spotify Kids-konto krypteras helt.

Det finns mer information i våra villkor.