Visa låttexter

Du kan få vissa låttexter plus historien bakom låten med Spotify och Genius

Obs! För närvarande finns detta bara tillgängligt på engelska, och för vissa utvalda låtar och spellistor.

Du kan se vissa låttexter när de sjungs och få information om låten, såsom inspirationen bakom den och intressanta fakta.

1. Tryck på fältet Nu spelas längst ned på skärmen.
    Obs! På surfplatta trycker du på albumomslaget i sidomenyn.
  2. Bläddra ner för att se låttexterna och historien bakom dem.

Obs! Om du inte ser det är det inte tillgängligt för låten. Nya låttexter och historier läggs till i Genius varje dag, så du kanske hittar det i framtiden.

Senast uppdaterad: 21 april 2021