Presentkort

Använd våra presentkort för att lösa in tid till en Premium Individual‑plan – för att fortsätta betala för en eller uppgradera från ett gratis konto.

Anteckningar:

• Du kan inte använda ett presentkort för rabatterade planer som Premium Student, Premium Family, Premium Duo eller testversioner.
  • Presentkortet börjar gälla på din plans nästa betalningsdatum – eller omedelbart om du har uppgraderat från ett gratiskonto.
  • När presentkortets fullständiga belopp har använts börjar betalningarna dras som vanligt igen.
  • Köp ett presentkort från ledande elektronik‑ och detaljhandelsbutiker – med planer på en, tre, sex eller tolv månader.
  • Presentkort är giltiga i tolv månader efter inköpsdatumet.

Andra villkor gäller.

Använda ett Spotify-presentkort

Innan du löser in ett presentkort:

• Lands‑ eller regionsinställningarna i ditt konto måste matcha landet eller regionen där presentkortet köptes.
  • Om du har köpt presentkortet i en butik måste det aktiveras av butikspersonalen.
  • Våra koder består av alfanumeriska tecken – stora bokstäver, siffror eller en kombination av båda.
  • Du kan bara samla på dig 18 månader med Premium på ditt konto.

Så här löser du in ett presentkort:

1. Logga in på spotify.com/redeem.
  2. Ange koden på baksidan av presentkortet.
    Tips: Vi rekommenderar att du försiktigt skrapar bort skyddet från PIN-koden med ett mynt eller kort.
  3. Klicka på Lös in.