Presentkort

Ge bort Spotify Premium. Du kan köpa Spotify-presentkort hos flera stora elektronikaffärer och återförsäljare.

Presentkorten är giltiga i 12 månader efter inköpsdatumet.

Våra presentkort kan endast användas för att skaffa Premium Individual-planer.

Du kan inte använda dem för Premium Student, Premium Family, Premium Duo eller erbjudanden om testversion.

Andra villkor gäller.

Lösa in ett Spotify-presentkort

Obs! Lands- eller regionsinställningarna i ditt konto måste matcha landet eller regionen där presentkortet köptes.

1. Logga in på spotify.com/redeem.
  2. Skrapa försiktigt på baksidan av kortet tills PIN-koden syns.
  3. Ange PIN-koden eller koden på kvittot.
  4. Klicka på Lös in.

Du kan bara lösa in upp till 18 månader med Premium på ditt konto åt gången.

Presentkortet används för att betala för din prenumeration vid nästa betalningsdatum. När presentkortets fullständiga belopp har använts börjar betalningarna dras som vanligt igen.

Fungerar det inte?

Våra presentkort kan endast användas för att skaffa Premium Individual-planer. Du kan inte använda dem för Premium Student, Premium Family, Premium Duo eller erbjudanden om testversion.

Kontrollera tecknen i koden och prova olika kombinationer. Ibland kan en nolla se ut som ett O eller ett stort "i" se ut som ett litet "L".

Om det fortfarande inte fungerar kan du försöka igen efter 24 timmar.

Tips: Om du inte kan läsa koden – kan du kontakta oss.

Kontrollera din kontosida för återstående Premium-tid under Din plan. Du kan bara lösa in upp till 18 månader med Premium på ditt konto åt gången.

Om du har köpt presentkortet i en butik kan du kontrollera kvittot för att se om det är aktiverat. Om det inte är det kan du behöva gå tillbaka till butiken och be personalen aktivera det.

Senast uppdaterad: 15 november 2021