Presentkortet fungerar inte

Innan du löser in ett presentkort:

• Lands‑ eller regionsinställningarna i ditt konto måste matcha landet eller regionen där presentkortet köptes.
  • Om du har köpt presentkortet i en butik måste det aktiveras av butikspersonalen.
  • Våra koder består av alfanumeriska tecken – stora bokstäver, siffror eller en kombination av båda.
  • Du kan bara samla på dig 18 månader med Premium på ditt konto.

Du kan lösa in presentkortet på Spotify.com/redeem.

Anteckningar:

• Kontrollera att du har angett rätt tecken. En nolla kan till exempel se ut som ett stort ”O” eller ett stort ”I” som en etta.
  • Efter fyra försök får du ett felmeddelande. I så fall kan du försöka igen efter 24 timmar.