Presentkort

Ge bort Spotify Premium!

• Med våra presentkort kan du lösa in tid på en Premium Individual-plan om du vill fortsätta betala för en person eller uppgradera från ett gratiskonto
    Obs! Du kan inte använda presentkort på rabatterade planer som Premium Student, Premium Family, Premium Duo eller erbjudanden på testversioner.
  • Köp ett presentkort från ledande elektronik- och detaljhandelsbutiker – med planer på en, tre, sex eller tolv månader
  • Presentkort är giltiga i tolv månader efter inköpsdatumet.

Andra villkor gäller.

Använda ett Spotify-presentkort

Innan du löser in ett presentkort:

• Lands- eller regionsinställningarna i ditt konto måste matcha landet eller regionen där presentkortet köptes
  • Om du har köpt presentkortet i en butik måste det aktiveras av butikspersonalen
  • Våra koder består av alfanumeriska tecken – stora bokstäver, siffror eller en kombination av båda
  • Du kan bara samla på dig 18 månader med Premium på ditt konto

Så här löser du in ett presentkort:

1. Logga in på spotify.com/redeem
  2. Ange koden på baksidan av presentkortet.
    Tips: Vi rekommenderar att du försiktigt skrapar bort skyddet från PIN-koden med ett mynt eller kort.
  3. Klicka på Lös in.

Fungerar inte Spotify-presentkortet?

• Kontrollera att du har angett rätt tecken. En nolla kan till exempel se ut som ett stort ”O” eller ett stort ”I” som en etta.
  • Efter fyra försök får du ett felmeddelande. I så fall kan du försöka igen efter 24 timmar.

Så här fungerar presentkortet

Presentkortet börjar gälla på din plans nästa betalningsdatum – eller omedelbart om du har uppgraderat från ett gratiskonto. Du kan se hur mycket Premium-tid du har kvar på din kontosida under Din plan. När presentkortets fullständiga belopp har använts börjar betalningarna dras som vanligt igen.