Betalningssätt

Det finns flera sätt att betala för en Spotify Premium‑plan, inklusive:

• Betal-/kreditkort
  • Kontantkort
  • PayPal
  • Presentkort
  • Betala med mobilen
  • Betala allt eftersom

Obs! Vi kan erbjuda olika betalningssätt beroende på i vilket land eller i vilken region du befinner dig.

Gå till www.spotify.com/premium för att se vilka betalningssätt som finns tillgängliga där du befinner dig, välj en plan och sedan finns alla tillgängliga betalningssätt för kontots plats på nästa sida. Du debiteras inget förrän du har skickat din betalningsinformation.