Betalningssätt

Det finns flera sätt att betala för en Spotify Premium‑plan.

Obs! Vi kan erbjuda olika betalningssätt beroende på i vilket land eller i vilken region du befinner dig.

Så här ser du vilka betalningssätt som finns tillgängliga där du befinner dig:

1. Gå till spotify.com/premium.
  2. Välj en Premium-plan.

Du hittar alla tillgängliga betalningssätt för ditt kontos plats på nästa sida.

Obs! Du debiteras inget förrän du har skickat in din betalningsinformation.