Byta Premium-planer

Välj din plantyp för att se hur du byter till en ny plan.

Tips: Du behåller dina spellistor och din sparade musik oavsett vilken plan du byter till eller från.

Premium-partnerplaner

En del företag (t.ex. telefon- och internetleverantörer) erbjuder Premium som en del av sina egna planer.

Byt till en partnerplan

Obs! Om du prenumererar direkt genom oss måste du först avsluta prenumerationen för att skaffa Premium med en partner.

1. Logga in på spotify.com/account.
  2. Under Hantera din plan klickar du på Ändra plan.
  3. Bläddra till Spotify Free och klicka på Avsluta Premium.
  4. Fortsätt genom stegen till bekräftelsemeddelandet.
  5. Vänta på att ditt konto går över till gratistjänsten vid nästa faktureringsdatum.
  6. När ditt konto har övergått till gratisversionen aktiverar du din partnerplan från partnerns webbplats.

Så här byter du från en partnerplan

Obs! Om du redan har Premium via ett partnerföretag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

1. Gå till partnerns webbplats för att avbryta din nuvarande Premium-plan.
    Tips: Du hittar deras uppgifter på din kontosida under Betalning.
  2. När ditt Spotify-konto övergår till gratisversionen kan du prenumerera på valfri Premium-plan från www.spotify.com/premium.

Finns det inget alternativ för att ändra din plan?

Det betyder att din plan är kopplad till en partner. För att byta måste du först avbryta, hitta partnerns kontaktlänk på din kontosida under Betalning.

Om du betalar via iTunes följer du Apples instruktioner om att avsluta.

Liknande artiklar