Ändra betalningsinformation

Du kan hantera dina Spotify-betalningar när som helst.

Så här uppdaterar du dina betalningsuppgifter eller ändrar din betalningsmetod:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Gå till Din plan och klicka på UPPDATERA bredvid din betalningsmetod.
    Obs! Om din plan är kopplad till en partner måste du kontakta dem direkt för att hantera din betalning.
  3. Ange en ny betalningsmetod.

Ändringarna börjar gälla från nästa faktureringsdatum.

En del betalningsleverantörer kan utfärda en verifieringsavgift när du uppdaterar dina betalningsuppgifter.

Du kan se ditt faktureringsdatum och hantera din plan på din kontosida.

Så här ändrar du dag för din Spotify-betalning:

1. Avsluta din aktuella prenumeration.
  2. När din kontosida har ändrat Spotify Free (under Din plan) kan du prenumerera på Premium igen den dag du vill bli debiterad.

Du debiteras nu på eller runt den här dagen varje månad.

Senast uppdaterad: 15 april 2021