Faktureringsdatum

Du ser ditt faktureringsdatum på sin kontosida.

Logga in på din kontosida

Du kan inte ändra ditt faktureringsdatum, men du kan:

1. avsluta din plan
  2. vänta på att din plan återgår till Free (vid nästa faktureringsdatum)
  3. starta en Premium-prenumeration igen på samma dag som du vill bli debiterad på.

Obs! Ditt konto måste stanna kvar på vår gratistjänst till datumet då du vill att den nya faktureringsperioden ska börja. Om du börjar prenumerera igen innan det datumet sker det ingen förändring.