Hjälp med Apple-inloggning

När du registrerar dig eller ansluter med Apple kan du använda Face ID, Touch ID eller lösenkoden till din Apple‑enhet för att logga in.

Du behöver följande för att använda en Apple-inloggning:

Registrera dig med Apple

Obs! Om du döljer e‑postadressen för ditt Apple‑ID när du registrerar dig tillämpar Apple en unik, slumpmässig adress och vidarebefordrar alla e‑postmeddelanden från oss till din riktiga adress.

Kan du inte logga in med Apple?

Skapa ett Spotify-lösenord så att du kan logga in med din e-postadress istället.

1. Gå till vårt formulär för återställning av lösenord.
  2. Ange din e‑postadress.
    Obs! Om du har dolt din e‑postadress anger du den e‑postadress som Apple genererade åt dig.
  3. Kolla i din inkorg om du har fått ett e-postmeddelande från oss för att återställa lösenordet.

Skapa ett Spotify-lösenord

Känner du inte till din e-postadress för Spotify eller Apple?

Du kan se din e‑postadress för Spotify på din kontosida.

Så här kontrollerar du den e-postadress från Apple som du använder för Spotify på din enhet:

1. Gå till telefonens Inställningar och tryck på ditt namn.
  2. Välj Lösenord och säkerhet.
  3. Tryck på Appar som använder ditt Apple ID.
  4. Kontrollera e-postadressen som delas med Spotify.