Hjälp med Facebook-inloggning

Om du registrerar dig eller ansluter med Facebook kan du logga in med ditt Facebook-konto.

Du kan även visa ditt namn/din bild från Facebook i appen och enkelt hitta dina vänner på Spotify.

Registrera dig med Facebook

Anslut ditt Spotify-konto till Facebook

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Anslut till Facebook under Sociala nätverk
  1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Klicka på ANSLUT TILL FACEBOOK under Sociala nätverk.
  3. Ange dina inloggningsuppgifter för Facebook och klicka på Logga in.

Kan du inte logga in med Facebook?

Skapa ett Spotify-lösenord för att logga in med din e-postadress i stället.

1. Gå till vårt formulär för återställning av lösenord.
  2. Ange din e-postadress för Facebook.
  3. Kolla i din inkorg om du har fått ett e-postmeddelande från oss för att återställa lösenordet.

Det betyder att du inte behöver använda Facebook-knappen för att logga in. I stället kan du ange e-postadressen du använder för Facebook och det nya lösenordet.

Skapa ett Spotify-lösenord

Om det inte fungerar kan du få hjälp här.

Koppla ifrån Facebook

Obs! Om du registrerade dig med Facebook kan du inte koppla ifrån det. Du kan däremot avsluta ditt konto och registrera dig med en annan metod, t.ex. med din e-postadress.

Gå till Inställningar på desktop-appen och klicka på KOPPLA IFRÅN FACEBOOK.

Du kan inte koppla ifrån Facebook på mobilen eller surfplattan.

Senast uppdaterad: 21 juni 2021