Verifiera e-postadress

Av säkerhetsskäl ber vi dig att verifiera din e-postadress ibland.

Tryck på SKICKA E-POST när appen ber dig att verifiera, så skickar vi en verifieringslänk till e-postadressen som är registrerad för ditt Spotify-konto.

Gammal e-postadress?

Om e-postadressen som du registrerade för ditt Spotify-konto är gammal, eller du inte längre har åtkomst till den, trycker du på Redigera e-postadress för att uppdatera den.

Har du inte fått e-postmeddelandet?

• Kolla i din skräppostmapp, eller eventuella andra filtrerade mappar (t.ex. Kampanjer)
  • Kontrollera om det finns några filter eller inställningar i din inkorg som döljer eller blockerar e-post från @spotify
  • Starta om appen och försök igen

Senast uppdaterad: 17 februari 2021