Ditt bibliotek

Allt du gillar kan du spara i Ditt bibliotek för snabb åtkomst.

Hitta Ditt bibliotek  i menyraden.

Så här lägger du till något i Ditt bibliotek:

• Tryck på  på valfri låt eller album
  • Tryck på FÖLJ på valfri artist eller spellista
  • Tryck på  på valfri podd eller program

Tips: När du gillar ett album gillar du inte automatiskt alla låtarna på albumet. Om du vill gilla alla låtarna i ett album trycker du på  (iOS)/  (Android) på albumet, följt av Gilla alla låtar.

Du hittar Ditt bibliotek  i menyn till vänster.

Så här lägger du till något i Ditt bibliotek:

• Klicka på på valfri låt, album eller spellista
  • Klicka på FÖLJ på valfri artist, podd eller program

Gillade låtar

Från Ditt bibliotek  kan du hitta Gillade låtar i Spellistor.

Obs!: När du  ett album eller en artist gillar du inte automatiskt alla låtar på albumet. På samma sätt gillar du inte automatiskt albumet eller artisten bara för att du gillar en låt.