Spotify-mixar

Spotify‑mixar är anpassade spellistor baserade på artister, humör, genrer och årtionden du gillar. Ju mer du lyssnar, desto oftare uppdateras de.

Mixarna består av låtar som du brukar lyssna på och rekommendationer som vi tror du kommer att gilla.

Hitta Spotify‑mixar

Du hittar alla dina Spotify‑mixar i Skapat för dig:

1. Gå till Sök Sök.
  2. Välj Skapat för dig under Utforska alla.
  3. Visa mixar under varje kategori genom att svepa åt vänster (mobil) eller klicka på Visa alla (dator).

Vad är det?

Daily Mixes

Anpassade rekommendationer baserade på din musiksmak och stämning på Spotify

Artistmixar

Anpassade rekommendationer som liknar en specifik artists musik

Humörmixar

Anpassade rekommendationer baserade på ett specifikt humör

Årtiondemixar

Anpassade rekommendationer från ett specifikt årtionde

Genremixar

Anpassade rekommendationer i en specifik genre