Bjuda in eller ta bort medlemmar i en Duo-plan

Planhanteraren kan bjuda in eller ta bort medlemmar på sin Duo-sida.

1. Gå till din kontosida.
  2. Välj Spotify Premium Duo till vänster.
  3. Välj alternativet att bjuda in eller ta bort någon under Personer i den här planen.

Logga in för att bjuda in eller ta bort medlemmar

Inbjudna medlemmar får en länk för att gå med och där behöver de göra följande:

• Logga in på sitt eget konto (eller registrera sig för ett eget konto)
  • Bekräfta sin fullständiga adress

Obs! Medlemmar kan bara byta Duo-plan en gång om året.

Öppnades inbjudan i fel konto?

Om ni använder samma enhet behöver planhanteraren vara utloggad innan någon annan öppnar en inbjudningslänk.

Inbjudna medlemmar måste logga in på sitt eget konto (eller registrera sig för ett eget konto) för att gå med.

Har länken gått ut?

Prova att öppna länken i ett inkognitofönster/privat fönster i webbläsaren.

Om det inte fungerar kan du be planhanteraren att skicka en ny inbjudan.

Senast uppdaterad: 22 april 2021