Betalningar för Duo-plan

Vi debiterar bara planhanteraren (personen som registrerade sig för planen), aldrig inbjudna medlemmar.

Vi debiterar planhanteraren för hela summan, oavsett om medlemmar går med eller inte och oavsett hur många som gör det.

Obs! Om du redan har Premium via ett partnerföretag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

Betalningssätt

Så här ser du vilka betalningssätt som finns tillgängliga där du befinner dig:

1. Gå till spotify.com/premium.
  2. Välj en Premium-plan.

Du hittar alla tillgängliga betalningssätt för ditt kontos plats på nästa sida.

Obs! Du debiteras inget förrän du har skickat in din betalningsinformation.

Har du redan Premium?

Om du redan har Premium byts din fakturering automatiskt – du behöver inte avbryta något.

• För planhanterare: Ditt nya betalningsdatum infaller troligen några dagar tidigare än vanligt för att täcka prisskillnaden.
  • För planmedlemmar: Alla betalningar görs av planhanteraren. Eventuell återstående Premium-tid som du har går förlorad.

Du kan kontrollera det här på din kontosida, under Din plan.