Vilka prenumerationer erbjuder ni?

Du kan ladda ned och lyssna på Spotify gratis, eller välja en av våra Premium-planer.

Spotify FreeSpotify Premium
Tillgång till över 50 miljoner låtar
Tillgång till poddar och ljudböcker
Res utomlands med din musik

I upp till 14 dagar.

Välj och spela upp valfri låt på mobilen

Tillgängligt för utvalda spellistor.

Reklamfri musik
Lyssna utan internetuppkoppling
Högsta musikkvalitet

Välj rätt Premium-plan för dig

Tips: Om du aldrig har provat Premium förut kan du prova det gratis.

Premium Individual

Premium Individual är för en person. Du får alla funktionerna som nämnts ovan.

Premium Student

Premium Student är för en person som för närvarande är inskriven på en ackrediterad högskola eller universitet. Du får:

• 50 % rabatt på en Premium-prenumeration.
  • Upp till fyra år med rabatterat pris. Förnya var tolfte månad (upp till tre gånger) om du fortfarande är berättigad i slutet av året.

Premium Duo

Premium Duo är för två personer som bor tillsammans. Du får:

• Två Premium-konton för ett rabatterat pris.
  • Duo Mix, en spellista som finns tillgänglig på varje konto och matchar bådas smak.

Premium Family

Premium Family är för upp till sex personer som bor tillsammans. Du får:

• Upp till sex Premium-konton för ett rabatterat pris.
  • Family Mix, en spellista baserad på alla planmedlemmarnas smak.
  • Föräldrakontroll över explicit musik för medlemmarna av din plan.

Senast uppdaterad: 19 april 2021