Premium-planer

Spotify FreeSpotify Premium
Över 50 miljoner låtar
Poddar och ljudböcker
Res utomlands med din musik

I upp till 14 dagar.

Välj och spela upp valfri låt på mobilen

Tillgängligt för utvalda spellistor.

Reklamfri musik
Ladda ned musik
Ladda ned poddar
Högsta musikkvalitet

Rätt Premium-plan för dig

Se alla Premium-planer

Premium Individual

Alla Premium-funktioner bara för dig.

Pris varierar mellan olika länder.

Premium Student

Studenter får 50 % rabatt på Premium i upp till fyra år.

Obs! Förnya var tolfte månad (upp till tre gånger).

Premium Duo

Två personer som bor tillsammans får varsitt Premium-konto till ett rabatterat pris.

Duo Mix medföljer – en spellista som passar bådas smaker.

Premium Family

Sex personer som bor tillsammans får varsitt Premium-konto till ett rabatterat pris.

Premium Family innehåller:

• Spotify Kids – en app som är full av låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade speciellt för barn.
  • Family Mix – en spellista baserad på alla planmedlemmarnas smak.
  • Filter för explicit innehåll – planhanteraren kan välja om medlemmar ska ha tillgång till explicit innehåll.

Premium-testversioner

Om du aldrig har haft Premium tidigare kan du prova en plan till ett rabatterat pris eller till och med gratis. Klicka nedan för att visa erbjudandet i ditt område.

För en gratis testperiod måste du ange ett giltigt betalningssätt för att registrera dig. Det är för att vi ska kunna bekräfta ditt land eller din region och behandla betalningar om du vill fortsätta med Premium när testversionen avslutas.

Premium-partnerplaner

En del företag (t.ex. telefon- och internetleverantörer) erbjuder Spotify Premium som en del av sina egna planer. Du kan använda ditt befintliga Spotify-konto eller skapa ett nytt när du registrerar dig.

Partnern hanterar planen, så du måste gå genom dem för att:

• aktivera planen
  • avbryta planen
  • få hjälp med betalningar.

Du hittar information om våra partnerplaner på partnernas webbplatser.

Obs! Om du prenumererar direkt genom oss måste du först avbryta för att skaffa Premium med en partner.

Senast uppdaterad: 25 augusti 2021