Ångra låtar som du har ogillat

Obs! Du kan inte ångra låtar som du ogillat i Daily Mix.

För att ångra att du ogillade en låt kan du aktivera Visa ospelbara låtar. Välj enhet för instruktioner.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar
  3. Gå till Uppspelning och inaktivera Dölj ospelbara låtar.

Gå sedan tillbaka till spellistan och tryck på  igen. Låten är inte längre dold.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar
  3. Gå till Uppspelning och aktivera Visa ospelbara låtar.

Gå sedan tillbaka till spellistan och tryck på  igen. Låten är inte längre dold.

1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Gå till Visningsalternativ och aktivera Visa otillgängliga låtar i spellistor.

Gå sedan tillbaka till spellistan och tryck på  igen. Låten är inte längre dold.

Senast uppdaterad: 29 april 2021