Debiterats men använder inte Spotify Premium

Du kan av misstag ha registrerat dig för Premium. Testa att logga in med inloggningsuppgifter som du brukar använda online.

Obs! Du kan registrera dig på några olika sätt, t.ex. med e‑post, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Försök logga in med dessa för att hitta ditt konto.

Logga in på din kontosida

Kolla även att din familj och dina vänner inte har använt dina betalningsuppgifter. Om de har det bör de avbryta eller ändra betalningsmetod och ersätta dig för kostnaden.

Kontakta oss om du behöver mer hjälp.