Kortkommandon

Med kortkommandon blir det ännu enklare att använda Spotify.

1. Öppnar Spotify-appen eller webbspelaren på desktop.
  2. Tryck på en av de här tangentkombinationerna på tangentbordet samtidigt:
  • Mac: Command-Mac-ButtonBackslash button ; Command-Mac-ButtonQuestion-Mark-Button ; Shift buttonBackslash button ; Shift buttonQuestion-Mark-Button
  • Windows: Ctrl-Windows buttonBackslash button ; Ctrl-Windows buttonQuestion-Mark-Button ; Shift buttonBackslash button ; Shift buttonQuestion-Mark-Button

Du bör nu se en lista över alla kortkommandon.