Spotify på Apple Watch

Spela upp musik från handleden med Spotify på Apple Watch.

• (Endast Premium) Lyssna direkt från din Apple Watch – online och offline
  • Styr Spotify-appen på telefonen från din Apple Watch
  • Styr vad som spelas på andra enheter med Spotify Connect
    Obs! Spotify Connect‑sidan är endast tillgänglig på engelska.
  • Använd Siri för att styra din musik och dina poddar med rösten

Skaffa Spotify på Apple Watch

Så här ser du Spotify på din Apple Watch:

1. Öppna Watch-appen på din iPhone.
    Obs! Du blir ombedd att parkoppla den med Apple Watch om du inte redan har gjort det.
  2. Gå till avsnittet Tillgängliga appar och installera Spotify-appen.

Tips: Du kan också hämta appar på din Apple Watch från App Store.

Ladda ned Spotify från App Store

Spela upp Spotify på Apple Watch

Spotify Premium‑användare kan streama musik och poddar från Apple Watch och även ladda ned dem och spela upp dem offline utan internetanslutning.

Obs! Kunder med gratistjänsten kan inte streama direkt till eller lyssna offline på sin Apple Watch. De kan styra Spotify på andra enheter med klockan.

Lyssna direkt från din Apple Watch

Om du vill spela upp musik från din Apple Watch utan telefonen behöver du:

• Spotify Premium
  • Apple Watch Series 3 eller senare
  • watchOS 7.0 eller senare
  • parkopplade Bluetooth-hörlurar till Apple Watch
  • en anslutning via mobilnätverk eller WiFi.

Lyssna offline

Du kan ladda ned minst tio timmar (beroende på din modell) med musik och poddar till Apple Watch så att du kan lyssna utan internet.

Obs! Det finns en gräns på 100 nedladdningar per spellista.

Ladda ned spår till din Apple Watch från Watch-appen

1. Svep åt höger för att komma till startskärmen.
  2. Leta reda på en spellista som du vill ladda ned och tryck på Ladda ned.

Obs! Om du vill ladda ned en podd följer du instruktionerna nedan och laddar ned den från din iPhone.

Du hittar dina nedladdningar genom att svepa åt höger för att komma till startskärmen och sedan trycka på mappen Nedladdningar.

Ladda ned spår eller poddar till Apple Watch från iPhone

1. Gå till en spellista eller podd som du vill ladda ned.
    Obs! Du kan inte ladda ned enskilda låtar, men du kan samla dem i en spellista och ladda ned spellistan.
  2. Tryck på Tre horisontella prickar.
  3. Tryck på Ladda ned till Apple Watch.
    Tips: Nedladdningen går snabbare om du håller Spotify-appen öppen på klockan och laddar ned via WiFi i stället för Bluetooth genom att stänga av Bluetooth från appen Inställningar (inte från Kontrollcentret).

Du hittar dina nedladdningar genom att svepa åt höger för att komma till startskärmen och sedan trycka på mappen Nedladdningar.

Fungerar det inte?

Prova Apples steg för att installera eller ladda ned igen.