Skapa spellistor

Skapa en spellista för ditt husdjur, en bilresa, ett träningspass … vad som helst!

Välj din enhet för att ta reda på hur du skapar, redigerar och raderar spellistor.

Behöver du inspiration?

Rekommenderade låtar längst ned på varje spellista du skapar. Här föreslås låtar baserat på låtar du redan har lagt till och spellistans titel.

Förslag på låtar

För: Spotify Free på mobil och surfplatta

Vi föreslår låtar och artister när du skapar och redigerar dina spellistor. Ju mer du lyssnar, desto bättre blir dina förslag.

Och om du har färre än 15 låtar i dina spellistor med Gillade låtar ger vi dig Extra låtar baserat på vad vi tror du gillar. Du kan ersätta dem genom att lägga till fler låtar. Tryck bara på Lägg till sparad på det du gillar.