Skapa och redigera spellistor

Spellistor är ett fantastiskt sätt att spara musiksamlingar på, antingen för eget bruk eller för att dela med vänner.

Välj din enhet nedan för att ta reda på hur du skapar och redigerar en spellista. Sedan kan du kolla in spellistefunktioner för ännu mer saker du kan göra.

Tips: Hitta spellistor skapade av andra användare genom Utforska eller Sök och följ sedan dem för att spara dem.

Skapa en spellista

1. Klicka på Ny spellista i menyn till vänster.
  2. Ge din spellista ett namn (det är valfritt att lägga till beskrivning och omslagsbild) och tryck på SKAPA.

Nu finns den i Ditt bibliotek.

Lägg till spellistor

1. Högerklicka på en låt och välj Lägg till i spellista.
  2. Välj en spellista.

Tips: Du kan även dra och släppa låten i spellistan.

Redigera en spellista

• Ta bort en låt genom att gå till spellistan och högerklicka på låten. Välj Ta bort från den här spellistan.

Obs! Du kan bara ta bort låtar från spellistor som du har skapat.

• Ändra ordning i låtlistan genom att trycka och hålla ner på en låt för att flytta den upp eller ner.

Tips: Fler sätt att ändra ordning i låtlistorna finns i Sortera och filtrera.

Ta bort en spellista

1. Högerklicka på spellistan.
  2. Välj Ta bort och sedan TA BORT för att bekräfta.

Tips: Har du raderat en spellista av misstag? Läs mer om hur du återställer den.

Skapa en spellista

1. Klicka på Din musik i menyn till vänster.
  2. Klicka på NY SPELLISTA.
  3. Ge din spellista ett namn och tryck på Skapa.

Den finns nu i Din musik.

Lägg till spellistor

1. Högerklicka på en låt och välj Lägg till i spellista.
  2. Välj en spellista.

Ta bort låtar

1. Gå till spellistan och högerklicka på den låt du vill ta bort.
  2. Välj Ta bort från den här spellistan.

Obs! Du kan bara ta bort låtar från spellistor du har skapat.

Ta bort en spellista

1. Högerklicka på spellistan.
  2. Välj Ta bort och sedan TA BORT för att bekräfta.

Tips: Har du raderat en spellista av misstag? Läs mer om hur du återställer den.

Skapa en spellista

1. Tryck på Ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Spellistor.
  3. Klicka på SKAPA EN SPELLISTA under dina befintliga spellistor.
  4. Ge din spellista ett namn och tryck på SKAPA.

Nu finns den i Ditt bibliotek.

Lägg till spellistor

1. Tryck på  till höger om en låt.
  2. Välj Lägg till i spellista.
  3. Välj en spellista.

Redigera en spellista

Ta bort låtar:

1. Tryck på i spellistans övre högra hörn.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Tryck på  till vänster om låten.
  4. Tryck på Ta bort för att bekräfta.

Ändra ordning i låtlistan:

1. Tryck på i spellistans övre högra hörn.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Tryck och håll ner  till höger om en låt och flytta den upp eller ner till den valda platsen.

Ta bort en spellista

1. I Ditt bibliotek , under Spellistor, trycker du på Redigera längst upp till höger.
  2. Tryck på  till vänster om spellistan.
  3. Tryck på Ta bort.
  4. Du kan även trycka på  längst upp till höger i själva spellistan och välja Ta bort spellistan.

Tips: Har du raderat en spellista av misstag? Läs mer om hur du återställer den.

Skapa en spellista

1. Tryck på Din musik i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Spellistor.
  3. Tryck på SKAPA EN SPELLISTA.
  4. Ge din spellista ett namn och tryck på SKAPA.

Den finns nu i Din musik.

Lägg till spellistor

1. Tryck på  till höger om låten.
  2. Välj Lägg till i spellista.
  3. Välj en spellista.

Redigera en spellista

Ta bort låtar:

1. Tryck på  i spellistans övre högra hörn.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Tryck på  till vänster om låten.
  4. Tryck på Ta bort för att bekräfta.

Ändra ordning i låtlistan:

1. Tryck på i spellistans övre högra hörn.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Tryck och håll ner  till höger om en låt och flytta den upp eller ner till den valda platsen.

Ta bort en spellista

1. I Din musik , under Spellistor, trycker du på Redigera längst upp till höger.
  2. Tryck på till vänster om spellistan.
  3. Tryck på Ta bort.
  4. Du kan även trycka på  längst upp till höger i själva spellistan och välja Ta bort spellistan.

Tips: Har du raderat en spellista av misstag? Läs mer om hur du återställer den.

Skapa en spellista

1. Tryck på Ditt bibliotek  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Spellistor.
  3. Tryck på Ny spellista.
  4. Ge din spellista ett namn och tryck på SKAPA.

Nu finns den i Ditt bibliotek.

Lägg till spellistor

1. Tryck på  till höger om en låt.
  2. Tryck på Lägg till i spellista.
  3. Välj en spellista.

Ta bort låtar

1. Tryck på  till höger om en låt.
  2. Välj Ta bort från den här spellistan.

Ta bort en spellista

1. I Ditt bibliotek , under Spellistor, trycker du på  till höger om spellistans namn.
  2. Välj Ta bort spellistan.
  3. Tryck på Ta bort för att bekräfta.

Tips: Har du raderat en spellista av misstag? Läs mer om hur du återställer den.