Poddar och program

Lyssna på dina favoritpoddar och upptäck många fler, inklusive program med musik.

• Få rekommenderade och utvalda poddar och program.
  • Spara de poddar och program du gillar. Nya avsnitt sparas sedan automatiskt.
  • Ladda ned för att lyssna offline.
  • En del avsnitt innehåller även videor.

Obs! Spotify spelar inte upp annonser som avbryter musiken för Premium‑användare, men en del poddar kan innehålla reklam, rekommendationer som läses upp av värden eller sponsrade meddelanden.

Hitta och spela upp poddar och program

Spara poddar och program

Hitta de senaste avsnitten av dina sparade poddar och program

För: Mobil

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Meddelande.
  3. Välj Poddar och program.

Nyheter visar upp till 100 av de senaste avsnitten av dina sparade poddar och program.

Avsnitt kan finnas i listan i upp till 60 dagar från deras utgivningsdatum.

Ladda ned poddar och program

Välj Ladda ned på ett avsnitt av en podd eller ett program för att ladda ned det.

Obs! Du kan behöva Premium för att ladda ned en del program.

Läs mer om nedladdningar

Lägg till en podd på Spotify

Kolla in Spotify for Podcasters.