Podcasts

Vi erbjuder tusentals podcasts som du kan lyssna på direkt från appen.

• Få rekommendationer på avsnitt.
  • Sök i kategorier som livsstil, nyheter, komedi, sport och underhållning, med mera.
  • Spara podcasts offline så att du kan lyssna på dem när du inte har någon internetuppkoppling.
  • Använd Spotify Connect för att smidigt spela upp podcasts på olika enheter.

Spotify spelar inte upp reklam för Premium-användare, men du kan höra reklam från tredje parter i vissa podcasts.

Välj enhet nedan för att se hur du lyssnar på podcasts på Spotify.

Obs! Podcasts är för närvarande inte tillgängliga på iPad.

1. Klicka på Utforska i menyn till vänster.
  2. Klicka på PODCASTS i fliken högst upp.
  3. Bläddra i rekommenderade podcasts eller skrolla ned för att bläddra efter kategori.
  4. Håll musen över omslagsbilden och klicka på knappen Spela upp för att börja lyssna eller klicka på podcasttiteln för att se fler avsnitt.

Tips: Klicka på FÖLJ på podcastsidan för att spara podcasten till Ditt bibliotek.

1. Klicka på Hem i menyn till vänster.
  2. Skrolla ned och välj bland rekommenderade podcasts eller klicka på VISA FLER för fler alternativ.
  3. Håll musen över omslagsbilden och klicka på knappen Spela upp för att börja lyssna eller klicka på podcasttiteln för att se fler avsnitt.

Hitta och spela upp

1. Tryck på Ditt bibliotek Podcasts och sedan UTFORSKA. Har du Premium? Tryck på Utforska  och sedan på Podcasts.
  2. Skrolla ned för att bläddra i Rekommenderade podcasts, Rekommenderade avsnitt, Alla podcasts eller Kategorier.
  3. Tryck på en podcast för att visa avsnitt eller ett avsnitt för att visa tillhörande podcast.
  4. Tryck på titeln på ett avsnitt för att börja lyssna.

Tips: Tryck på  på podcastsidan för att spara podcasten till Ditt bibliotek. Har du Premium? Tryck på FÖLJ.

Fler alternativ

Tryck på  i panelen Nu spelas för att:

• Tryck på  för att kontrollera hastigheten.

• Tryck på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.
  • Tryck på  för att dela podcasten med dina vänner och till dina sociala kanaler.

Tryck på  längst upp till höger på podcastsidan, eller till höger om titeln på ett avsnitt, för att:

• Få mer information om podcasten eller avsnittet.
  • Ladda ned avsnitt så att du kan lyssna på dem även när du inte har någon internetuppkoppling.
  • Dela med dina vänner och på sociala medier.
  • Schemalägga en lyssning genom att lägga till avsnittet i din Uppspelningskö.

Tryck på  på podcastsidan för att sortera och filtrera avsnitt.

Obs! Podcasts kräver Android version 4.3 eller senare.

Hitta och spela upp

1. Tryck på Ditt bibliotek Podcasts och sedan UTFORSKA. Har du Premium? Tryck på Utforska  och sedan på Podcasts.
  2. Skrolla ned för att bläddra i Rekommenderade podcasts, Rekommenderade avsnitt, Alla podcasts eller Kategorier.
  3. Tryck på en podcast för att visa avsnitt eller ett avsnitt för att visa tillhörande podcast.
  4. Tryck på titeln på ett avsnitt för att börja lyssna.

Tips: Tryck på  på podcastsidan för att spara podcasten till Ditt bibliotek. Har du Premium? Tryck på FÖLJ.

Fler alternativ

Tryck på  i panelen Nu spelas:

• Tryck på  för att kontrollera hastigheten.
  • Tryck på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.
  • Tryck på  för att dela podcasten med dina vänner och till dina sociala kanaler.

Tryck på  längst upp till höger på podcastsidan, eller till höger om titeln på ett avsnitt, för att:

• Få mer information om podcasten eller avsnittet.
  • Ladda ned avsnitt så att du kan lyssna på dem även när du inte har någon internetuppkoppling.
  • Schemalägga en lyssning genom att lägga till avsnittet i din Uppspelningskö.

Tryck på  på podcastsidan för att sortera och filtrera avsnitt.

Senast uppdaterad 14 Juni, 2018