Podcasts

Lyssna på dina favoritpodcasts och upptäck många fler bland de tusentals program som finns på Spotify.

• Få rekommenderade program.
  • Spara de podcasts du gillar. Nya avsnitt sparas sedan automatiskt åt dig.
  • Spara podcasts offline så att du kan lyssna på dem när du inte har någon internetuppkoppling.

Obs! Spotify spelar inte upp reklam som stör lyssnandet för Premium-användare, men du kan höra reklam eller sponsrade meddelanden från tredje part i vissa podcastavsnitt.

Välj din enhet nedan för att ta reda på hur du lyssnar på podcasts på Spotify.

Hitta och spela upp

1. Tryck på Sök .
  2. Gå till Utforska alla och tryck på Podcasts.
  3. Utforska rekommenderade podcastavsnitt eller bläddra ned för att utforska efter kategori.
  4. Välj en podcast för att visa dess sida och alla tillgängliga avsnitt.
  5. Tryck på  för att börja lyssna.

Spara

Tryck på FÖLJ på podcastsidan för att spara den till Ditt bibliotek i Podcasts

Du hittar podcasts du följer under fliken Program i PodcastsDitt bibliotek. Nya avsnitt visas automatiskt under fliken Avsnitt.

Tryck på FÖLJER på podcastsidan för att sluta följa den.

Ladda ned

Tryck på  på en podcast för att ladda ner.

Läs mer om att nedladdningar här.

Fler uppspelningskontroller

Du hittar de här alternativen i vyn Nu spelas.

• Tryck på  för att kontrollera uppspelningshastigheten.
  • Tryck på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.
  • Tryck på  för att dela podcasten med dina vänner och på dina sociala medier.
  • Tryck på  (iOS)  (Android) längst upp till höger på podcastsidan, eller till höger om titeln på ett avsnitt, för att:
    • Få mer information om podcasten eller avsnittet.
    • Ladda ned avsnitt för offlinelyssning.
    • Dela med dina vänner och på sociala medier.
    • Lägga till den i din Uppspelningskö.
  • Tryck på  på podcastsidan för att sortera och filtrera avsnitt.

Hitta och spela upp

1. Klicka på Utforska  i menyn till vänster.
  2. Klicka på PODCASTS.
  3. Utforska rekommenderade podcastavsnitt eller bläddra ned för att utforska efter kategori.
  4. Håll musen över omslagsbilden och klicka på knappen Spela upp  för att börja lyssna eller klicka på podcasttiteln för att se fler avsnitt.

Spara

• Tryck på FÖLJ på podcastsidan för att spara den till Podcasts i Ditt bibliotek
  • Tryck på FÖLJER på podcastsidan för att sluta följa den.

Fler uppspelningskontroller

Du hittar de här alternativen i vyn Nu spelas.

• Tryck på  för att kontrollera uppspelningshastigheten.
  • Tryck på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.

Hitta och spela upp

1. Klicka på Hem .
  2. Klicka på PODCASTS.
  3. Utforska rekommenderade podcastavsnitt eller bläddra ned för att utforska efter kategori.
  4. Håll musen över omslagsbilden och klicka på knappen Spela upp  för att börja lyssna eller klicka på podcasttiteln för att se fler avsnitt.

Spara

• Klicka på SPARA TILL DITT BIBLIOTEK på podcastsidan för att spara den.
  • Du hittar podcasts du följer i Ditt bibliotek under fliken PODCASTS
  • Klicka på TA BORT FRÅN DITT BIBLIOTEK om du vill ta bort en podcast.

Fler uppspelningskontroller

I vyn Nu spelas klickar du på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.

Senast uppdaterad: 25 September 2019