Podcasts

Vi erbjuder tusentals podcasts som du kan lyssna på direkt från appen.

• Få rekommendationer på avsnitt.
  • Sök i kategorier som livsstil, nyheter, komedi, sport och underhållning, med mera.
  • Spara podcasts offline så att du kan lyssna på dem när du inte har någon internetuppkoppling.
  • Använd Spotify Connect för att smidigt spela upp podcasts på olika enheter.

Spotify spelar inte upp reklam för Premium-användare, men du kan höra reklam från tredje parter i vissa podcasts.

Välj enhet nedan för att se hur du lyssnar på podcasts på Spotify.

Obs! Podcasts är för närvarande inte tillgängliga på iPad.

1. Klicka på Utforska i menyn till vänster.
  2. Klicka på PODCASTS i fliken högst upp.
  3. Bläddra i rekommenderade podcasts eller skrolla ned för att bläddra efter kategori.
  4. Håll musen över omslagsbilden och klicka på knappen Spela upp för att börja lyssna eller klicka på podcasttiteln för att se fler avsnitt.

Tips: Klicka på FÖLJ på podcastsidan för att spara podcasten till Ditt bibliotek.

1. Klicka på Hem i menyn till vänster.
  2. Klicka på Podcasts.
  3. Håll musen över omslagsbilden och klicka på knappen Spela upp för att börja lyssna eller klicka på podcasttiteln för att se fler avsnitt.

Hitta och spela upp

• Du hittar Podcasts i Sök, under Utforska alla.
  • Välj en podcast för att visa podcastsidan och alla tillgängliga avsnitt.
  • Tryck på ett avsnitt för att visa avsnittsöversikten.
  • Tryck på SPELA UPP för att börja lyssna.

Spara och ladda ned

• Tryck påFÖLJ på podcastsidan för att spara den till Podcasts i Ditt bibliotek.Tryck på FÖLJER för att sluta följa den.
  • Har du Premium? Tryck på  för att ladda ned podcasten så att den blir tillgänglig offline.

Fler alternativ

• Tryck på  i fältet Nu spelas för att visa vyn Nu spelas.
  • Tryck på  för att kontrollera hastigheten.

• Tryck på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.
  • Tryck på  för att dela podcasten med dina vänner och till dina sociala kanaler.
  • Tryck på  (iOS)  (Android) längst upp till höger på podcastsidan, eller till höger om titeln på ett avsnitt, för att:

• Få mer information om podcasten eller avsnittet.
    • Ladda ned avsnitt för offlinelyssning.
    • Dela med dina vänner och till sociala kanaler.
    • Lägga till den i din Uppspelningskö.

• Tryck på  på podcastsidan för att sortera och filtrera avsnitt.
Senast uppdaterad: 23 Oktober 2018