Jag kan inte lyssna på Spotify

Om du har problem med appen kan dessa steg lösa det:

• Starta om Spotify-appen.
  • Logga ut och logga in igen.
  • Se till att appen är uppdaterad.
  • Kontrollera inställningarna så att appen inte är i Offlineläge.
  • Stäng alla andra appar du inte använder.
  • Installera om appen.
  • Kontrollera @SpotifyStatus för att se om det finns några aktuella problem.

Fungerade det inte?

Om problemet kvarstår kan du testa om samma sak händer när du spelar upp låten med en annan enhet eller med vår webbspelare. Om samma sak inte händer där är det antagligen ett problem med din enhet:

• Kontrollera att enheten stöds och att den är uppdaterad.
  • Din enhet bör ha minst 250 MB ledigt minne.
  • Kontrollera att brandväggen inte blockerar Spotify om du lyssnar från desktop-appen.
  • Du kan behöva göra ytterligare felsökningar med enhetens tillverkare.

Senast uppdaterad: 29 april 2021