Jag kan inte lyssna på Spotify

Här är några vanliga åtgärder du kan testa om du har problem med appen:

• Starta om Spotify-appen
  • Logga ut och logga in igen.
  • Se till att appen är uppdaterad.
  • Stäng alla andra appar du inte använder
  • Installera om appen
  • Kontrollera @SpotifyStatus för att se om det finns några aktuella problem.

Tips: För problem med ljudet eller volymen kan du läsa Jag kan inte höra Spotify.

Är det din enhet?

Se om problemet uppstår på en annan enhet eller med webbspelaren. Om det inte gör det kan det vara ett problem med din enhet:

• Kontrollera att enheten stöds och att den är uppdaterad.
  • Din enhet bör ha minst 250 MB ledigt minne.
  • Kontrollera att brandväggen inte blockerar Spotify om du lyssnar från desktop-appen.

Du kan behöva göra ytterligare felsökningar med enhetens tillverkare.