Ladda ned musik och podcasts

För: Premium

Ladda ned dina favoriter bland Spotifys spår, album och podcasts till appen så att du kan lyssna på dem utan internetuppkoppling.

Du kan ladda ned upp till 10 000 låtar per enhet på upp till fem olika enheter.

Välj din enhet nedan för mer information.

Obs! Initialt behöver du en internetuppkoppling för att kunna ladda ned.

Ladda ned musik

1. Aktivera Ladda ned  till höger i en spellista. Du kan även aktivera funktionen för alla låtar i Ditt bibliotek.
    Obs! Du kan inte ladda ned album eller podcasts i desktop-appen.
  2. När nedladdningen är klar visas Nedladdat-symbolen  till höger om spellistans namn.
  3. Nu kan du lyssna på det du laddat ned i appen även när du inte är uppkopplad till internet eller när din app är i offlineläge.

Ställ in appen på offlineläge

Du kan lyssna på din nedladdade musik när du förlorar internetuppkopplingen. Men om du vill kan du ställa in desktop-appen på offlineläge manuellt.

Mac

1. Öppna Spotify.
  2. Klicka på Spotify i Apple-menyn längst upp på skärmen.
  3. Välj Offlineläge.

Windows

1. Öppna Spotify.
  2. Klicka på Arkiv i Windows-menyn längst upp på skärmen.
  3. Välj Offlineläge.

Obs! I offlineläge kan du bara spela upp musik som du har laddat ned till appen.

Ladda ned ett eller en spellista

1. Aktivera Ladda ned  till höger i ett album eller en spellista. Du kan även aktivera funktionen för alla låtar i Ditt bibliotek
  2. Nedladdat-symbolen  indikerar att nedladdningen är klar.
  3. Nu kan du lyssna på det du laddat ned i appen även när du inte är uppkopplad till internet eller när din app är i offlineläge.

Ladda ned en podcast

1. Tryck på  (iPhone)/ (Android) till höger om ett podcastavsnitt.
  2. Tryck på Ladda ned. Podcasten sparas automatiskt till Ditt bibliotek.
  3. Nedladdat-symbolen  indikerar att nedladdningen är klar.
  4. Nu kan du lyssna på podcastavsnittet i appen även när du inte är uppkopplad till internet eller när din app är i offlineläge.

Ställ in appen på offlineläge

Du kan lyssna på nedladdad musik och podcasts när du förlorar internetuppkopplingen, men om du vill kan du ställa in desktop-appen på offlineläge manuellt.

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Aktivera Offline.

Tillåta nedladdning med din datauppkoppling

Som standard är nedladdning via mobildatauppkoppling (3/4G) inaktiverat. Så här aktiverar du det:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Musikkvalitet
  4. Välj Ladda ned via mobilnätet under Ladda ned

Tips! Vi rekommenderar att du laddar ned via ett WiFi-nätverk för att undvika mobildataavgifter.

Fungerar det inte?

Kolla in Jag behöver hjälp med mina nedladdningar

Senast uppdaterad: 03 December 2018