Gemensamma spellistor

Slå er samman och skapa den perfekta spellistan! Markera bara en spellista som Gemensam så kan både du och dina vänner lägga till, ta bort och omorganisera spåren.

Välj din enhet nedan för att se hur.

1. Högerklicka på en spellista i panelen till vänster.
  2. Välj Gemensam spellista.

Ikonen  indikerar att spellistan nu är gemensam.

Dela den med dina vänner så att de vet vad som händer!

Obs: Denna funktion är inte tillgänglig på mobiler (om du inte har Premium). Läs mer om Spotify på mobilen

1. Tryck på Ditt bibliotek
  2. Tryck på Spellistor och välj en.
  3. Tryck på  (iOS)  (Android) i det övre högra hörnet.
  4. Tryck på Markera som gemensam

Dela den med dina vänner så att de vet vad som händer!

Gruppspellistor med Facebook Messenger

Du kan också skapa den ultimata spellistan med Facebook Messenger:

1. I Facebook Messenger trycker du på de fyra prickarna till vänster om redigeringsrutan för meddelanden och väljer Spotify.
    Obs! Personen som påbörjar spellistan måste ha ett Spotify-konto som är anslutet till Facebook
  2. Tryck på SKAPA GRUPPSPELLISTA.
  3. Vem som helst i gruppen kan börja lägga till spår. Du behöver inte ett konto för att förhandsgranska eller lägga till låtar i spellistan, men du behöver ett för att lyssna på hela låtarna.
Senast uppdaterad: 03 Juni 2019