Spårövergångar

Vill du ta bort tystnaden mellan låtar? Kolla in de här funktionerna:

Tonade spårövergångar

Överlappar två låtar genom att tona ut den första medan nästa tonas in.

Obs! Du kan inte ställa in tonade spårövergångar när du använder Spotify Connect.

Automix

Tillåter taktanpassade sömlösa övergångar mellan låtar i utvalda Spotify-spellistor. Fungerar även i shuffle.

Obs! Du kan inte ställa in automix när du använder Spotify Connect.