Tonade spårövergångar

Med funktionen Tonade spårövergångar undviker du tystnaden mellan låtarna, så att musiken aldrig slutar.

Välj din enhet nedan för att se hur.

1. Klicka på  i det övre högra hörnet och välj Inställningar.
  2. Bläddra nedåt och klicka på VISA AVANCERADE INSTÄLLNINGAR.
  3. Under Uppspelning aktiverar du Tonade spårövergångar (grön).
  4. Dra reglaget för att välja övergångslängd.
  1. Tryck på Hem .
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Välj Uppspelning.
  4. Bläddra ned till Tonade spårövergångar.
  5. Dra skjutreglaget för att välja övergångslängd.

Tips: Om du inte vill att dina låtar ska övergå i varandra, men heller inte vill att det ska bli tyst mellan dem kan du aktivera Oavbruten uppspelning (grönt).

1. Tryck på Din musik .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Välj Uppspelning.
  4. Bläddra ned till Tonade spårövergångar.
  5. Dra skjutreglaget för att välja övergångslängd.

Tips: Om du inte vill att dina låtar ska övergå i varandra, men heller inte vill att det ska bli tyst mellan dem kan du aktivera Oavbrute  uppspelning (grönt).

1. Tryck på Hem .
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Tonade spårövergångar drar du i reglaget för att välja övergångslängd.

Tips: Om du inte vill att dina låtar ska övergå i varandra, men heller inte vill att det ska bli tyst mellan dem kan du aktivera Oavbruten uppspelning (grönt).

Senast uppdaterad: 19 September 2018