Starta eller gå med i en Family-plan

Premium Family är en rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans.

Varje person i planen använder sitt eget konto, så ingen delar lösenord och alla behåller den musik och de spellistor som de själva har sparat.

Bild för Family-plan

Premium Family innehåller:

• Blend – en delad spellista som kombinerar musiken som du och andra i samma Blend gillar.
  • Spotify Kids – en app som är full av låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade speciellt för barn.
  • Filter för explicit innehåll – planhanteraren kan välja om explicit musik ska filtreras bort för medlemmarna.

Starta en Premium Family-plan

Den som vill hantera planen registrerar sig. Den personen kan använda sitt befintliga konto eller skapa ett nytt.

Obs! Du kan inte ändra planhanteraren när hen har registrerat sig.

Att starta en plan innebär att bara du kan göra följande:

• Hantera betalningar
  • Ange adressen
  • Bjuda in och ta bort medlemmar
  • Styr filtrering av explicit musik

Starta en Premium Family-plan

Gå med i en Premium Family-plan

Obs! Om du redan har Premium via en partner (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

För att gå med i någon annans plan måste du göra följande:

• Bo med planhanteraren (personen som registrerade sig)
  • Logga in på (eller registrera sig för) ett eget konto
  • Ange rätt adress

Planhanteraren skickar dig en inbjudan att gå med.

Obs! Medlemmar kan bara byta Family-plan en gång om året.

Liknande artiklar