Starta eller gå med i en Family-plan

Premium Family är en rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans.

Varje person i planen använder sitt eget konto, så ingen delar lösenord och alla behåller den musik och de spellistor som de själva har sparat.

Premium Family innehåller:

• Spotify Kids – en app som är full av låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade speciellt för barn.
  • Family Mix – en spellista baserad på alla planmedlemmarnas smak.
  • Filter för explicit innehåll – planhanteraren kan välja om medlemmar ska ha tillgång till explicit musik.

Starta en Premium Family-plan

Den som vill hantera planen registrerar sig. Den personen kan använda sitt befintliga konto eller skapa ett nytt.

Obs! Du kan inte ändra planhanteraren när hen har registrerat sig.

Att starta en plan innebär att bara du kan göra följande:

• Hantera betalningar
  • Ange adressen
  • Bjuda in och ta bort medlemmar
  • Kontrollera explicit musik
  • Skapa Kids-konton

Starta en Premium Family-plan

Obs! Om du redan har Premium via ett partnerföretag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

Gå med i en Premium Family-plan

För att gå med i någon annans plan måste du göra följande:

• Bo med planhanteraren (personen som registrerade sig)
  • Logga in på (eller registrera sig för) ett eget konto
  • Ange rätt adress

Planhanteraren skickar dig en inbjudan att gå med.

Obs! Om du redan har Premium via en partner (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

Du tillåts endast ändra Family-planer en gång om året.

Senast uppdaterad: 16 november 2021