Duo‑plan

Premium Duo är en rabatterad plan för två personer som bor tillsammans.

Varje person i planen får ett eget Premium-konto, så ingen delar lösenord och alla behåller den musik och de spellistor som de själva har sparat.

Ni kan även dela spellistor med varandra för att bygga upp era bibliotek.

Starta en Premium Duo-plan

Den som vill hantera planen registrerar sig. Den personen kan använda sitt befintliga konto eller skapa ett nytt.

Obs! Du kan inte ändra planhanteraren när hen har registrerat sig.

Att starta en plan innebär att bara du kan göra följande:

• Hantera betalningar
  • Ange adressen
  • Bjuda in och ta bort medlemmar

Starta en Premium Duo-plan

Obs! Om du redan har Premium via ett partnerföretag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

Gå med i en Premium Duo-plan

Obs! Om du redan har Premium via en partner (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

För att gå med i någon annans plan måste du göra följande:

• Bo med planhanteraren (personen som registrerade sig)
  • Logga in på (eller registrera sig för) ett eget konto
  • Ange rätt adress

Obs! Du kan bara byta Duo-plan en gång om året.