Vänaktivitet

För: Dator

Vänaktivitet visar vad dina vänner spelar, och visar dina vänner vad du spelar.

Så här visar eller döljer du Vänaktivitet:

1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Under Visningsalternativ slår du på (grön) eller av (grå) Visa vänaktivitet.

Obs! Vänaktivitet finns till höger i dekstop-appen. Den kanske är dold om fönstret är för litet.

Vem kan se vad jag lyssnar på?

Alla som följer dig kan se vad du lyssnar på. Du kan dölja din aktivitet med Privat lyssnande.

Tips: Om du vill se vem som följer dig kan du klicka på ditt namn i appens övre högra hörn och sedan på FÖLJARE.

Uppdateras det inte?

Vänaktivitet uppdateras inte alltid i realtid. Gör följande om du märker att den inte har uppdaterats på ett tag:

• Kontrollera att appen är uppdaterad
  • Kontrollera att enhetens operativsystem är uppdaterat
  • Starta om appen
  • Logga ut från Spotify och logga sedan in igen
  • Installera om appen

Senast uppdaterad: 18 maj 2021