Vänaktivitet

För: Dator

Vänaktivitet visar vad dina vänner spelar.

Så här visar eller döljer du Vänaktivitet:

1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Under Visningsalternativ slår du på (grön) eller av (grå) Se vad dina vänner spelar.

Obs! Vänaktivitet finns till höger i dekstop-appen. Den kanske är dold om fönstret är för litet.

Vem kan se vad jag lyssnar på?

Du kan visa dina följare vad du lyssnar på.

Så här visar eller döljer du din lyssningsaktivitet:

1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Under Sociala nätverk slår du på (grön) eller av (grå) Dela min lyssningsaktivitet på Spotify.

Tips: Om du vill se vem som följer dig kan du klicka på ditt namn i appens övre högra hörn och sedan på FÖLJARE.

Uppdateras det inte?

Vänaktivitet uppdateras inte alltid i realtid. Gör följande om du märker att den inte har uppdaterats på ett tag:

• Kontrollera att appen är uppdaterad
  • Kontrollera att enhetens operativsystem är uppdaterat
  • Starta om appen
  • Logga ut från Spotify och logga sedan in igen
  • Installera om appen

Senast uppdaterad: 29 november 2021