Följ vänner

Följ dina vänner, så kan du se vad de lyssnar på under Vänaktivitet.

Eller så ber du dina vänner att dela en länk till sin profil med dig.

Välj din enhet och ta reda på hur du hittar och följer vänner.

Hittar du inte vännerna?

Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna se dina vänner i listan HITTA VÄNNER.

Om ditt Spotify-konto är anslutet till Facebook men du fortfarande inte kan hitta dina vänner kan du kolla på Facebook om din vänlista delas med Spotify:

1. I en webbläsare går du till facebook.com/settings.
  2. Gå till Appar och webbplatser.
  3. Välj Spotify.

Se vem som följer dig

Hitta FÖLJARE på din profilsida.

Blockera någon

Du kan blockera andra från att se din aktivitet på Spotify.

När du blockerar någon betyder det att hen:

• inte kan följa dig eller dina spellistor
  • inte kan se din profil eller lyssningsaktivitet.

Välj din enhet för att se hur du blockerar eller avblockerar någon: