Följ vänner

Följ dina vänner, så kan du se vad de lyssnar på under Vänaktivitet.

Eller så ber du dina vänner att dela en länk till sin profil med dig.

Välj din enhet och ta reda på hur du hittar och följer vänner.

Obs! Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna se dina vänner i den här listan.

1. Tryck på Hem
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Visa profil högst upp.
  4. Tryck på  (iOS)/ (Android).
  5. Tryck på HITTA VÄNNER.
  6. Tryck på FÖLJ ALLA eller  bredvid en specifik vän.
    Tips: Tryck igen för att sluta följa personen.

Obs! Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna se dina vänner i den här listan.

1. Scrolla längst ner bland vänaktiviteterna till höger.
  2. Klicka på HITTA VÄNNER. Klicka sedan på FÖLJ.
    Tips: Klicka igen för att sluta följa personen.

Hittar du inte vännerna?

Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna se dina vänner i listan HITTA VÄNNER.

Om ditt Spotify-konto är anslutet till Facebook men du fortfarande inte kan hitta dina vänner kan du kolla på Facebook om din vänlista delas med Spotify:

1. I en webbläsare går du till facebook.com/settings.
  2. Gå till Appar och webbplatser.
  3. Välj Spotify.

Prova att logga ut ur Spotify och logga sedan in igen.

1. Ta bort Spotify från Appar och webbplatser på Facebook.
  2. Koppla bort Facebook från ditt Spotify-konto och anslut det igen för att förnya åtkomsten till dina Facebook-data.

Ta reda på hur du kopplar ifrån Facebook

Se vem som följer dig

Hitta FÖLJARE på din profilsida.

Blockera någon

Du kan blockera andra från att se din aktivitet på Spotify.

När du blockerar någon betyder det att hen:

• inte kan följa dig eller dina spellistor
  • inte kan se din profil eller lyssningsaktivitet.

Välj din enhet för att se hur du blockerar eller avblockerar någon:

1. Gå till hens profil och tryck på  (iOS)/ (Android).
  2. Tryck på Blockera /Avblockera .
  1. Gå till hens profil och klicka på .
  2. Välj Blockera eller Avblockera.

Senast uppdaterad: 15 november 2021