Spotify op Xbox

Download de Spotify-app op je Xbox Series X, Xbox Series S of Xbox One om naar je favoriete muziek en podcasts op je console te luisteren.

Inloggen

Open de Spotify-app op je console en kies een van de volgende manieren om in te loggen:

• Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.
  • Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en vind je apparaat via Spotify Connect.
  • Selecteer INLOGGEN MET PINCODE. Ga dan, op een ander apparaat, naar www.spotify.com/pair en voer de pincode in die je ziet op je scherm.

Luisteren tijdens het gamen

Wanneer je Spotify op je Xbox One afspeelt, gaat de muziek door als je naar je game gaat.

Tip: Indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

Om Spotify tijdens het gamen te bedienen:

1. Druk op de Xbox-knop op je controller om de Xbox Guide te openen.
  2. Selecteer Spotify.
  3. Je kunt hier je muziekselectie veranderen, nummers overslaan, afspelen/pauzeren of het volume aanpassen. Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek met je telefoon te bedienen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 26 november, 2020