Verwijderde playlists herstellen

Als je in de afgelopen 90 dagen een playlist hebt verwijderd, dan kun je deze nog herstellen:

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op Playlists herstellen in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op HERSTELLEN voor de playlist die je wilt herstellen.
  4. Open Spotify en zoek de herstelde playlist onderaan de rij met playlists.

Kun je het niet vinden?

Het kan zijn dat je de playlist hebt gemaakt met een ander account, dus zorg ervoor dat je bent ingelogd op het account waarmee je de playlist hebt gemaakt.

Als je niet zeker weet of je nog een account hebt, kunnen we je helpen om dat uit te zoeken.

Het is ook mogelijk dat je je muziek ergens anders op Spotify hebt opgeslagen. Controleer dit in je Nummers in Bibliotheek

Sneltoetsen

Als je per ongeluk een nummer (of playlist) verwijdert, kun je sneltoetsen op je toetsenbord gebruiken om deze actie direct ongedaan te maken. Druk op:

• ctrl+z (voor Mac)
  • ctrl+Shift+Z (voor Windows)

Voor het laatst bijgewerkt op: 22 april, 2021